maanantai 10. toukokuuta 2010

EUR/USD -valuuttaparin analyysi osa 2

No niin. Saatiin se bounce sieltä aikaiseksi. Tv ja muu media tietysti rummuttaa, että markkinat helpottuivat tukipaketista jne. mutta mehän nähtiin jo torstaina, että miltä paikkeilta nousu alkaa ja milloin. Graafi kertoo kaiken. Aamen. =) Kuvassa laatikko merkkaa kohtaa, joka veikattiin torstaina nousun alkutasoksi.



Aika mukavastihan toi loppujen lopuksi pomppasi. Makoisat 580 pipsiä jos pohjilta pääsi kyytiin. Sen jälkeen onkin lasketeltu takaisin ja jähtäväksi nää, oliko nousu vain hetken huumaa. Todennäköisesti, ei ainakaan fundamenttirintama liikaa euron suhteen juhli. Dailyforex.com on ihan hyvä saitti jos haluaa käydä valuuttoihin liittyviä uutisia lueskelemassa. Ainakin seuraavan viikon perusfunda on hyvä käydä tuolta kurkkaamassa.

Itsehän olen tällä hetkellä shorttina eur/usd. Saa nähdä miten pahasti sen kanssa mennään puihin. Vähän vaikutti siltä, että toi nousu teki jo 5. aaltonsa jos Elliot Wavella asiaa tarkastelee.



Päivästä maukkaan tekee se, että lensin liian tiukan stopin ansiosta shortistani 85% pihalle jo alkumetreillä. Oishan tuossa kelvannut lasketella. Mutta nää maanantait ei ole kyllä oikein ikinä...

Katsotaan miten tossa käy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti