tiistai 24. marraskuuta 2009

Back in business



Influenssat pidetty, taas graafien pariin. Näyttäisi Konecranesin kanssa siltä, että pieni laskutrendi on alkanut, joskin kaukana alkuperäisestä entrytargetistamme. Stokastinen on kääntynyt selvään laskuun, eikä 20.90 huippuja ole ylitetty viimeisen 6 session aikana. Jos jatkoi entrystrategialla, jossa laitetaan toimari edellisen päivän pohjien alle, sai entryn 19.11.2009 hinnan 20.35 tienoilla. Uutta hintatargettia exitille on vaikea projisoimalla saada, edellisten swingien fibonacciprojektiot eivät muodosta yhteinäistä klusteria. Exittiä varten kannattanee seurata stokastisten kehitystä niin tunti- kuin päivägraafissakin.



Myös forexista löytyi treidipaikka. Ohessa 6 tunnin graafi EURUSD- parista. Hinta näytti olevan hyvin pitkälti Keltnerin kanavan yläreunassa, stokastinen näytti yliostettua. Tuntigraafissa tuli Pivotin R2-taso vastaan:



Pöytä oli katettu shortille. Targetiksi valitsin Keltnerin kanavan keskilinjan 6 tunnin chartin perusteella. Treidihän palkittiin 74 pipsin profitilla melko nopeasti entryn jälkeen.

EURJPY-parissa on mielenkiintoinen kuvio, jota kannattaa tarkkailla tällä viikolla:



Kuvio lienee melko helposti havaittavissa, joten kun hinta lähestyy putken ylälaitaa, kannattaa siirtyä alempaan aikaframeen (esim. tuntigraafi) ja katsoa josko stokastinen, tai käyttämäsi muu indikaattori näyttäisi shorttaamisen mahdollisuutta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti