torstai 26. marraskuuta 2009

Neste Oil: mahdollinen abc-korjaus



Konecranesin ennakoitu lasku jatkoi menoaan. Stokastiset eivät vielä ole ylimyydyn puolella, joten shorttipositiota kannattanee vielä holdata, ei jätetä suotta rahaa pöydälle.



Edellisessä postauksessa katsottiin myös EURJPY tilannetta, jossa oli selkeä laskutrendi menossa. Pohdittiin mahdollisuutta shorttipositioon jos hinta koskettaisi kanavansa ylälaitaa. 25.11 klo 6 tienoilla 6 tunnin graafi hipoi aivan kanavansa ylälaitaa törmäten samalla MAE20. Jos otti position suoraan, hakematta vahvistusta alemman aikaframen graafista, sai melko hyvän entryn. Jos sen sijaan odotti vahvistusta bearish reversalin muodostumista alemmassa aikaframessa (tuntigraafi) ei saanut yhtä hyvää entryä, mutta melko hyvä ajoitus osui siinäkin. Miltei heti momentumin käännyttyä hinta kääntyi laskuun ja tuotti mojovat 260 pipsiä laskun loppuun asti ratsastaneille.





Neste Oilin päivägraafiin on muodostumassa mahdollinen abc-korjaus. Olen laatikoinut hinta/aikatargetin graafiin. Myös momentum vahvistaisi tilanteen, ylimyydyltä näyttäisi tällä hetkellä, myös tuntigraafissa. Hintatargetti longientrylle asettuu 11,25 - 11,45 tasoille. Tarkkaile tuntigraafin momentumin bullish reversalia mahdollisen entrysignaalin varalta.

Mennyt tämä blogailu varsin analyysipainotteiseksi. Heitetäänpä vaikka kirjavinkki tähän väliin:

Mark Douglas - Trading in the Zone: Master the Market with Confidence, Discipline and a Winning Attitude

Loistava kirja treidaamisen psykologiasta. Suosittelen.

Ensi kerralla esittelen yksinkertaisen setupin, eli tietyn treidistrategian entrystä exittiin, stoppeineen, analyyseineen ja kaikkineen.

Mutta mennään näillä eväillä viikon viimeiseen treidipäivään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti