sunnuntai 8. marraskuuta 2009

Ja ensimmäinen analyysi, katsotaan osuisiko...

Analyysi:
No niin, meillä olisi AUDUSD:ssa meneillään kevyt nouseva trendi, EMA 38 hieman EMA 62 päällä. Momentum stokastisilla myös tukee nousua, joskin hidastumassa, ja trendiputkea voidaan piirrellä näkyviin huippujen ja pohjien avulla. Analyysi pyrkii tähtäämään mahdolliseen pull backiin, mikä edellisten huippujen 100% fibojen projektioilla näyttäisi asettavan fiboklusterin 0,9243 -> 0,9262 tienoille. Joten hintatargetti käännökselle on toi n. 20 pipsin range joka väliin jää. Fibonaccin aikaprojektioilla saadaan aikatargetti asettumaan seuraavan 12 tunnin väliin (pystyviivat). Nyt meillä on siis hintatargetti ja aikatargetti tiedossa seuraavalle pull backille johon voidaan vetää shortti.

Entry: Kun hinta saavuttaa fibonacciklusterin aikaprojektion rajoissa, tarkistetaan stokastisten momentum. Jos momentum on yliostettu (yli 80) siirrytään alemman aikaframen (käytän 15 min. graafia) graafiin. Jos tekee 15 min. stokastinen graafi tekee bearish reversalin (momentum kääntyy yliostetusta alaspäin) ota shortti. Aseta stop 1 pipsi fiboklusterin yläpuolelle.

Exit: Seuraa 15 min graafin momentumia. Myy puolet kun 15 min momentum menee ylimyydyksi ja siirrä lopun position stop break eveniin. Jos hinnan lasku vain jatkuu, seuraa tuntigraafin momentumia. Kun tuntigraafin momentum ylimyyty, ota profitti tai tiukenna stop mahd. lähelle.

Lähdetään nyt näillä eväillä kattelemaan miten pahasti mentiin metsään. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti