torstai 12. marraskuuta 2009

Konecranes: jatkuu...



Konecranesin nousu jatkui vielä tänään. Mutta ei hätiä mitiä. Kun odotellaan trendin kääntymistä, hyvä tapa tehdä entry on esim. edellisen päivän pohjien alta. Tänään olin laittanut toimeksiannon shortata hinnalla 19.70, mutta koska hinta ei koskaan lähtenyt laskuun, jäi myös positio ottamatta. Näin sijoittumalla ei mennä "junan eteen seisomaan" siinä tapauksessa ettei hinta käyttäydykään ennakoidusti. Koska olosuhteet vieläkin osoittavat laskutrendin alkamista, samalla entrytaktiikalla voidaan lähteä myös huomiseen päivään. Asetan short-toimeksiannon hinnalle 19.70 joka on edellisen päivän pohjien alapuolella, joten jos/kun hinta lähtee laskuun, pääsen kyytiin, mutta jos hinta jatkaa nousuaan, voin todeta analyysin olleen väärässä ja jään ilman treidiä. Ilman treidiä jääminen on aina parempi kuin tappion ottaminen.

Jos katsotaan tuntigraafia, voidaan stokastisessa indikaattorissa nähdä divergenssiä, joka on myöskin yleistä ennen trendin kääntymistä. Myös päivägraafin volyymi oli tänään pienempi kuin eilen, edelleen viestittäen trendin kääntymisen mahdollisuudesta.

Joten jäämme vielä odottamaan josko käänne trendissä ajoittuisi huomiselle. Jos käänne jää tulematta, lyödään koneet kiinni ja mennään Bruuveriin miettimään mikä meni pieleen. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti