maanantai 9. marraskuuta 2009

Konecranes Oyj



Analyysi:
Otetaanpas kotoisesta Helsingin pörssistä tutkiskeluun KoneCranes. Tuntigraafin pohjalta näyttäisi olevan kehkeytymässä mahdollinen laskutrendin abc-korjausliike. Olen merkinnyt graafiin mahdollisen (huom. mahdollisen) a-huipun, b-huipun sekä projektoinut hinnalle mahdollisen c-huipun, jonka saavutettuaan alla kytenyt trendi, laskutrendi, pääsee jatkumaan. Aikaprojektio edellisen trendin mukaan asettuu huomisen pörssipäivän tienoille, joten mielenkiintoista nähdä kuinka hinta käyttäytyy jos saavutetaan fibonacciklusteri 19,47 -> 19,54 tienoilla.



Myöskin päivägraafissa fibonaccitaso 61,8% asettuu mukavasti 19,54 tietämille, joten kahden aikaframen perusteella saadaan vahvistusta mahdolliselle vastustasolle. Tosin päivägraafin momentum on vasta nousemassa, joten se on ristiriidassa mahdollisen laskutrendin alkamisen suhteen. (Huomion arvoista myös, kuinka 200 päivän EMA on toiminut tukitasona 17,90 tienoilla)

Entry: Jos fibonacciklusteri hinnan suhteen suhteen saavutetaan aikaprojektion puitteissa, tuntigraafin stokastisten momentum on yliostettu ja 15 min graafin momentum tekee bearish reversalin, eli kääntyy yliostetusta alaspäin, on aika harkita shorttia. Stop fibonacciklusterin päälle.

Exit: Sulje osa positiosta 19,15 ja siirrä loppujen stop break-even tasolle ja seuraa tuntigraafin momentumin kehitystä.

Tässähän olikin varsin napakat eväät huomiselle. Muista, että jos kaikki palaset eivät natsaa, skippaa treidi. Uusia paikkoja tulee joka päivä, ei tarvitse tyytyä huonoihin paikkoihin, niistä ei yleensä saa kuin oppimiskokemuksia. Mikä on hieno sana kirvelevälle tappiolle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti